Hjælp til at logge ind i Ingeniørens Mobil APP

Hjælp til at logge ind i Ingeniørens Mobil APP

Generel information om log ind på Ingeniørens Mobil App
  1. For IDA-medlemmer: Muligheden for at logge ind med Mit IDA eksisterer ikke på Ingeniørens Mobil app. Du skal derfor logge ind med dit brugernavn (e-mail) og kodeord til din ING/profil. Hvis du er vant til at bruge Mit-IDA når du logger ind på din ING/profil, skal du altså først indstille en adgangskode. For at gøre dette, skal du vælge den første vejledning nedenfor.

  2. For PLUS-abonnenter: Som abonnent har du et brugernavn (din e-mail) og en adgangskode til din ING/profil. Det er dette login du skal indtaste for at få adgang til E-avisen i Ingeniørens app. 

Vælg en vejledning herunder, som passer til dig 

  1. Jeg kan ikke logge ind med Mit-IDA i Ingeniørens Mobil app som jeg plejer. Hvordan får jeg adgang?

  2. Jeg er IDA-medlem og helt ny bruger på ing.dk. Jeg har endnu ikke en profil. Hvordan får jeg adgang til Ingeniørens Mobil app?

  3. Jeg har en bruger på ing.dk, men jeg har ikke tilknyttet mit IDA til min profil. Hvordan får jeg adgang til Ingeniørens Mobil app?

  4. Jeg har allerede adgang til at læse PLUS på ing.dk. Hvordan får jeg adgang til Ingeniørens Mobil app?

  5. Jeg har glemt mit kodeord og vil gerne nulstille min adgangskode. Hvordan gør jeg det i Ingeniørens Mobil app?


Hvis du er IDA medlem eller abonnent og ikke kan få ovenstående til at virke

så kontakt os enten på support@ing.dk eller ved at oprette en sag her.  For at vi kan løse problemet hurtigst muligt, er det en stor hjælp for os, hvis du beskriver fejlen som du modtager - enten med dine egne ord eller ved at inkludere et skærmbillede af fejlen.