Hvad er klip og hvordan bruger jeg dem til at få adgang til PRO-medierne?

Hvad er klip og hvordan bruger jeg dem til at få adgang til PRO-medierne?

På denne side kan du læse om, hvad klip er og hvordan du bruger dem, til at låse PRO-artikler op. 
Som IDA-medlem får du hver måned 6 klip du kan bruge til at låse indhold fra Teknologiens Mediehus' PRO-medier op med. Du kan læse om vores PRO-medier her.

Hvad er klip?

  1. Som IDA-medlem får du hver måned 6 klip, der giver dig mulighed for at låse PRO-artikler op.
  2. Der er et limit på 1 klip per PRO-medie. Du kan altså ikke låse flere PRO-artikler op fra samme PRO-medie inden for samme måned.
  3. Når du har brugt et klip på at låse en artikel op, vil denne artikel forblive åben og du kan altid vende tilbage til den. I tidslinjen inde på din profilside på ing.dk kan du se, hvilke artikler du har låst op med dine klip.
  4. Hver måned bliver dine klip fornyet - det vil altså sige, at du altid får 6 nye klip i starten af måneden. Får du ikke brugt alle dine 6 klip på en måned, bliver de ikke videreført til næste måned. 

Hvordan kan jeg se antal klip, der er på min profil?

Inde på din profil på ing.dk, under siden Klip, Adgang & Betalinger, vil det fremgå, hvor mange klip du har tilbage i den nuværende måned (se billede herunder). 


Hvor kan jeg se de artikler jeg har låst op?

På tidslinjen inde på din profilside, finder du et overblik over hvilke artikler du har låst op. Din Tidslinje finder du inden under din profilside, nederst i venstre menu (se billede nedenfor).Sådan bruger du dine klip og låser artikler op

Følg disse trin for at låse en PRO-artikel op med et af dine klip. 

1. Du har nu fundet den artikel du vil låse op med et af dine klip. Artiklen er låst af en betalingsmur (som vist på billedet herunder). Hvis du ikke er logget ind på din bruger, skal du klikke på 'Log ind for at låse denne artikel op' i betalingsmuren (markeret på billedet herunder).

Hvis du allerede er logget ind på din bruger, kan du gå videre til trin 2.
 


2. Du kommer nu til en betalingsmur, her får mulighed for at bruge et af dine klip på at låse artiklen op. Klik på Lås op (brug 1 klip) for at få adgang til artiklen (se billede nedenfor). 3. Artiklen er nu låst op og du har brugt ét af dine 6 klip.
Rigtig god fornøjelse med læsningen!


Hvis du er IDA medlem og ikke kan få ovenstående til at virke

Kan du kontakte os enten på support@ing.dk eller ved at oprette en sag her.  For at vi kan løse problemet hurtigst muligt, er det en stor hjælp for os, hvis du beskriver fejlen som du modtager - enten med dine egne ord eller ved at inkludere et skærmbillede af fejlen.