Jeg er IDA-medlem og helt ny bruger på ing.dk. Jeg har endnu ikke en profil. Hvordan får jeg adgang til Ingeniørens Mobil app?

Jeg er IDA-medlem og helt ny bruger på ing.dk. Jeg har endnu ikke en profil. Hvordan får jeg adgang til Ingeniørens Mobil app?

Hvis du er IDA-medlem og aldrig har logget ind på ing.dk skal du først følge denne guide før du kan logge ind på Ingeniørens Mobil app. 

1. Gå til ing.dk  og før musen over 'Konto' øverst i højre hjørne. Vælg opret profil i menuen som folder ud. 


2. Du sendes nu til  https://auth.tekhus.dk/register hvor du ser nedenstående formular. Her skal du vælge  Mit IDA


3. Du sendes nu til IDA's side. Hvis du allerede har en profil til IDA skal du blot indtaste dit login og logge ind og gå videre til næste trin i denne guide.
Hvis du ikke har en profil skal du vælge 'opret brugerprofil'. Herefter modtager du en mail med et link du skal trykke på for at bekræfte oprettelsen. Følg trinene i mailen og gå herefter til ing.dk, før musen over Konto og vælg log ind i menuen som kommer frem. I log ind menuen skal du vælge 'Mit IDA' og logge ind med den mail og adgangskode som nu netop har sat op til din IDA profil. 


4. Efter login med dit IDA-login vil denne formular komme frem. Tryk på forsæt 

5. Herefter kommer en formular frem. Udfyld dine oplysninger. OBS - den adgangskode du indtaster her, er den adgangskode du skal bruge i appen. Tryk herefter på  'Importer og opret' knappen. 

6. Nu har du oprettet et login med adgang til PLUS-indholdet og E-avisen. For at logge ind på appen skal du nu bruge dette login. 

Rigtig god fornøjelse!


Hvis du er IDA medlem og ikke kan få ovenstående til at virke

så kontakt os enten på support@ing.dk eller ved at oprette en sag her.  For at vi kan løse problemet hurtigst muligt, er det en stor hjælp for os, hvis du beskriver fejlen som du modtager - enten med dine egne ord eller ved at inkludere et skærmbillede af fejlen.