Jeg har en bruger på ing.dk, men jeg har ikke tilknyttet mit IDA til min profil. Hvordan får jeg adgang til Ingeniørens Mobil app?

Jeg har en bruger på ing.dk, men jeg har ikke tilknyttet mit IDA til min profil. Hvordan får jeg adgang til Ingeniørens Mobil app?

Jeg har en bruger på ing.dk men har ikke tilknyttet Mit IDA til denne bruger. 

Denne guide er for dig, som allerede har en bruger på ing.dk, men ikke har fået tilknyttet dit IDA-medlemskab til den endnu. Det betyder altså at du normalt logger på ing.dk med din e-mail og adgangskode og ikke via Mit IDA (se nedenstående billede). Vores side og app ved ikke på forhånd at du er IDA-medlem (og derfor har PLUS-adgang). Derfor skal du hjælpe siden lidt på vej. Det gør du ved at oprette en kontoforbindelse. Herefter kan du logge ind på appen. Følg guiden på denne side, for at oprette en kontoforbindelse. 

Sådan opretter du en kontoforbindelse fra din ING/profil til dit IDA-medlemskab

1. Gå til ing.dk og log ind på din bruger.
Hvis du allerede er logget ind på din bruger, vil dit navn stå øverst i højre hjørne - og du kan gå videre til trin 2.
Hvis du ikke er logget ind på din bruger, vil der stå Konto øverst i højre hjørne. Før musen over Konto og vælg Log ind i menuen som kommer frem. 


Indtast herefter din e-mail og adgangskode og tryk på Log ind-knappen


2.  Gå til din profil-side ved at føre musen over dit navn, øverst i højre hjørne, og vælg Profil som kommer frem i menuen


3. Du er nu inde på din profil-side. Her skal du vælge feltet Kontoforbindelser i venstre side.4. For at oprette en kontoforbindelse til dit IDA-medlemskab, skal du finde feltet Mit IDA (øverst på siden) og trykke på knappen Opsæt kontoforbindelse 5. Nu skal du forbinde til dit IDA-medlemskab. Indtast derfor din e-mail el. IDA-nummer samt din adgangskode. Det er vigtigt at du ikke bruger dit ing-login her, men i stedet dit IDA-login.  Afslut ved at trykke på log ind-knappen. 


6. Nu er kontoforbindelsen sat op og du vil automatisk blive ført tilbage til din profil-side, hvor du øverst vil få beskeden 'Social forbindelse tilføjet'


7. Du kan altid tjekke efter, om din kontoforbindelse er sat op korrekt ved at gå tilbage til feltet Kontoforbindelser. Hvis der, som på nedenstående billede står 'Konto forbundet', er din adgang sat op. 


8. Nu har du sat en kontoforbindelse op - og din bruger har derfor adgang til PLUS-indhold og E-avisen. Alt du skal gøre nu er at åbne appen og logge ind med det login der er sat op til den bruger, hvor du netop har oprettet kontoforbindelsen på. 
Rigtig god fornøjelse!


Hvis du er IDA medlem og ikke kan få ovenstående til at virke

så kontakt os enten på support@ing.dk eller ved at oprette en sag her.  For at vi kan løse problemet hurtigst muligt, er det en stor hjælp for os, hvis du beskriver fejlen som du modtager - enten med dine egne ord eller ved at inkludere et skærmbillede af fejlen.